Open Avond kandidaat jeugdzorgwerkers en gedragswetenschappers Via Icarus

Ontdek het werken in Jeugdzorg Plus

Open Avond kandidaat jeugdzorgwerkers en gedragswetenschappers Via Icarus

Dinsdag 20 juli a.s. 18.00u tot 20.00u

Via Icarus (Cadier en Keer) is een groeiende organisatie, de vraag naar zorgt neemt toe en zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Werken bij Via Jeugd is in vele opzichten bijzonder maar hoe is dit echt in de praktijk? Wat staat je te wachten als je solliciteert? Dat willen we je graag laten zien. 

We nodigen je dus met veel enthousiasme uit om nader kennis te maken met onze organisatie. Tijdens deze Open Avond informeren we specifiek kandidaat jeugdzorgwerkers en gedragswetenschappers over onze visie, missie, werkwijze, methode en toekomst. We lichten het werken in de Jeugdzorg Plus nader toe, staan stil bij de arbeidsvoorwaarden van de CAO Jeugdzorg, brengen je in contact met je toekomstige collega’s en laten jongeren ook aan het woord. Tot slot geven we je een rondleiding op ons terrein zodat je alvast je nieuwe werkplek kan zien. 
Dinsdag 20 juli a.s. 18.00u tot 20.00u (Via Icarus, Pater Kustersweg 8, 6267 NL Cadier en Keer).

Belangstellenden worden vriendelijk verzocht zich aan te melden voor 18 juli a.s. via het mailadres ruud.vermeij@viajeugd.nl. Na aanmelding volgt nadere informatie via mail. 

Tot ziens bij Via Icarus! 

Voor meer info, check onze website www.viajeugd.nl