PERSBERICHT: Laat je rondleiden tijdens de open dag en ontdek de JeugdzorgPlus

Cadier en Keer - Op zaterdag 24 september houdt Via Jeugd, JeugdzorgPlus-instelling in Cadier en Keer, samen met onderwijsinstelling Stichting Alterius een open dag. We sluiten hiermee aan op de landelijke Burendag. De open dag is voor buurtgenoten, verwijzers, netwerkpartners, toekomstig medewerkers en andere geïnteresseerden. Hiermee wordt de gelegenheid geboden om kennis te maken met Via Jeugd en Stichting Alterius.

Tijdens de open dag zijn jeugdzorgwerkers, docenten en jongeren aanwezig om een rondleiding te geven of om een praatje mee te maken bij een stand.

Tijdslots
Er wordt gewerkt met tijdslots voor de rondleiding. Het eerste tijdslot start om 10 uur en de daarop volgende starten ieder half uur. De laatste ronde start om 15.00 uur. Aanmelden is gewenst. Dit kan via www.viajeugd.nl/ontmoet

Praktische informatie
De open dag vindt plaats op zaterdag 24 september op het terrein van Via Jeugd. Pater Kustersweg 8 in Cadier en Keer. Er is parkeergelegenheid op het terrein. Voor de veiligheid van de jongeren en medewerkers mogen camera’s niet gebruikt worden op het terrein van Via Jeugd.

Over Via Jeugd en Stichting Alterius
Via Jeugd biedt naast gesloten jeugdzorg, open jeugdzorg en ambulante behandeling ook ThuisBest en kunnen jongeren terecht in de Kleinschalige Voorziening Justitiële Jeugd. Op het terrein van Via Jeugd gaan de jongeren naar school. Stichting Alterius ontwerpt en verzorgt onderwijs voor de jongeren op het terrein van Via Jeugd.

De pers is van harte welkom, graag aanmelden bij Marloes Dekker. marloes.dekker@viajeugd.nl.