We zijn weer voor 3 jaar gecertificeerd!

Afgelopen week zijn er bij Via Jeugd audits gehouden door DNV voor onze hercertificering (managementsysteem certificaat vroeger HKZ). We hebben het officiële rapport ontvangen. De uitslag is goed. Dit betekent dat we weer voor 3 jaar gecertificeerd zijn.

Van JeugdzorgPlus naar Jeugdzorg
De auditoren hebben veel sterke punten benoemd. Onder andere het strategisch document “van JeugdzorgPlus naar Jeugdzorg” vonden de auditoren inspirerend, met een duidelijke visie, strategie en concrete stappen. Ook de jongeren waarmee gesproken is waren positief zij gaven aan: ‘hier praat de leiding met jongeren’ en ‘er is maatwerk op de persoon’.

Verbeterpunten
Uiteraard zijn er ook verbeterpunten. Er zijn een aantal gele kaarten en aandachtspunten geconstateerd. Hier gaan we komende jaar(en) mee aan de slag. De verbeterpunten worden via de reguliere werkvormen opgepakt. De auditor sloot af met de mededeling dat hij zeer veel positieve ontwikkelingen gezien heeft afgelopen twee weken.

Dank je wel!
Dank aan iedereen die voor- of achter de schermen meegewerkt heeft en de complimenten zijn voor alle medewerkers van Via Jeugd. Er is een prima audit weggezet.