Via Jeugd Academy gaat van start

Op 21 mei vindt de eerste opleidingsdag, aangeboden door de Via Jeugd Academy, plaats. De eerste opleiding die gepland staat is 'Beroepsstandaarden, beroepsethiek en tuchtrecht'. Met de start van de Via Jeugd Academy zetten we een nieuwe stap, passend bij de koers die we varen.

Met ons gevarieerde aanbod aan NIP en SKJ geaccrediteerde opleidingen is ons doel om de kwaliteit van zorg voor jongeren te borgen en te verbeteren én de ontwikkeling en het werkplezier van medewerkers te vergroten.  

Vakkennis verbreden

De Via Jeugd Academy biedt NIP en SKJ geaccrediteerde scholing en opleiding aan jeugd- & gezinsprofessionals die zich willen ontwikkelen en hun vakkennis willen verbreden. We bieden onze kennis en expertise zowel intern als extern aan. Zodat we samen een positieve impact hebben op de jeugdzorgsector. 

Meer informatie en aanmelden

Ga naar www.viajeugd.nl/academy voor meer informatie over het opleidingsaanbod en hoe je je kunt inschrijven voor onze opleidingen en trainingen. Samen werken we aan een betere toekomst voor jongeren en medewerkers.