Ouderraad

We willen leren van u.

Tijdens het verblijf of ambulant behandeltraject bieden we een zo goed mogelijke zorg. We willen ons in deze zorg blijven ontwikkelen en daar hebben we u bij nodig. U weet namelijk als geen ander hoe het is om uw kind ambulant te laten behandelen of uw kind tijdelijk te moeten afstaan aan een gesloten jeugdzorginstelling.

Of dit nu in een vrijwillig of gedwongen kader gebeurt. Hoop, liefde, machteloosheid, frustratie, misschien schuldgevoelens en tranen om wat niet mag of kan zijn, zijn allemaal gevoelens waarmee u heeft moeten leren omgaan. U weet ook als geen ander wat je eigen kind doormaakt in de periode dat hij bij ons onder behandeling is of bij ons verblijft. Het is van groot belang dat wij als jeugdzorgwerkers hiervan leren. Het draait nu eenmaal niet alleen om uw kind maar ook om u.  Het is een hoopgevende strijd die we samen aangaan.                                    

Wij zoeken ouder(s)/verzorger(s) zoals u, om ons mee te nemen in uw ervaringsdeskundigheid en adviezen hoe wij onze zorg nog meer kunnen verbeteren. Waar bent u tegenaan gelopen? Wat kunnen wij hiervan leren en veranderen? Wat gaat juist heel goed en bent u blij mee?

Via Jeugd wil haar zorg zo optimaal mogelijk maken en dus hechten we veel waarde aan de kennis en adviezen van ouder(s)/verzorger(s).

Laat uw stem en verhaal horen, zodat we deze hoopgevende strijd tot een grotere succeservaring kunnen maken. Zowel voor uw kind, als ook voor de kinderen die in de toekomst tijdelijk bij Via jeugd zullen verblijven. 

Deelnemen of meer weten?

Wilt u deelnemen en/of meer weten over de ouderraad, neem dan contact op met:
ouderraad@viajeugd.nl of bel met Francois Backes: 06-15276725.